19 april 2024

Gezond Noord Loket doet mee aan Open Bedrijvendag Amsterdam Noord

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Gezond Noord Loket doet mee aan Open Bedrijvendag Amsterdam Noord
Zaterdag 4 mei van 12.00 tot 18.00 uur is het niet mogelijk om in te loggen in Mijn BovenIJ. Dit komt door technische werkzaamheden.

Het Gezond Noord Loket in BovenIJ is vandaag (vrijdag 19 april) van 10.00 tot 13.00 uur extra geopend voor bezoekers van de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord.

Op deze dag stellen bedrijven in Noord zich open voor geïnteresseerden. Zo ook het Gezond Noord Loket in het BovenIJ. Het doel is om het loket meer bekendheid te geven, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

Programma

De medewerkers van Gezond Noord staan met hun kennis en kunde paraat om met de bezoekers in gesprek te gaan en ze waar nodig verder te verwijzen naar de juiste plek voor hulp.

Speciaal voor de Open Bedrijvendag is er daarnaast een leuk programma georganiseerd, dat bestaat uit een test over gezonde voeding, een slaapquiz en bewegingschallenges. Er is koffie, thee en er zijn gezonde snacks.

Wij ontvangen u graag!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven